Supervisie

Ik ben erkend supervisor voor zowel de VGCT opleiding als schematherapie. Je kunt bij mij terecht voor supervisie (VGCT en schematherapie) en leertherapie (VGCT). De begeleiding bij het schrijven van je N=1 studie (VGCT) kan ik ook verzorgen. Daarnaast behoort supervisie volgen voor de opleiding tot GZ-psycholoog ook tot de mogelijkheden.

Als supervisor heb ik een ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires, psychologen en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Zowel binnen een instelling als in mijn eigen praktijk. Ik geef supervisie over diagnostiek en behandeling. 

Ik ben heel enthousiast over het vak en breng dit ook over in mijn supervisies. Daarbij wil ik een veilige en prettige leeromgeving bieden, zodat jij het maximale resultaat kan bereiken. Om dit te bewerkstelligen stellen we bij de start doelen op en kan de supervisie meer persoonsgericht, maar ook technisch van aard zijn. We kunnen altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of we een prettige samenwerking kunnen starten. 

Supervisie volgen via een videoverbinding behoort tot de mogelijkheden.

Contact voor supervisie

Afspraken kunnen ingepland worden op kantoortijden van maandag t/m vrijdag. Voor meer informatie of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op:

Telefoonnummer: 0625364377

E-mailadres: daniellejanmaat@janmaat-psychotherapie.nl

Kijk hier voor de routebeschrijving naar mijn praktijk.

Tarieven 2024

 Tijdsduur per sessieKosten per persoon
Individueel45 minuten120 euro
2 personen60 minuten90 euro
3 personen90 minuten85 euro