Supervisie

Het is mogelijk om bij mij supervisie/leertherapie te volgen voor de VGCT opleiding (erkend VGCT supervisor). Ik kan je ook begeleiden bij het schrijven van je N=1 studie (VGCT). Daarnaast behoort supervisie volgen voor de opleiding tot GZ-psycholoog ook tot de mogelijkheden.

Als supervisor heb ik een ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires, psychologen en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog, zowel binnen een instelling als in mijn eigen praktijk. Ik geef supervisie over diagnostiek en behandeling. 

Ik ben heel enthousiast over het vak en breng dit ook over in mijn supervisies. Ik wil een veilige en prettige leeromgeving bieden, zodat jij het maximale resultaat kan bereiken. Om dit te bewerkstelligen stellen we bij de start doelen op en kan de supervisie meer persoonsgericht, maar ook technisch van aard zijn. We kunnen altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of we een prettige samenwerking kunnen starten. 

Supervisies volgen via een videoverbinding behoort tot de mogelijkheden.

Contact voor supervisie

Afspraken kunnen ingepland worden binnen en buiten kantoortijden van maandag t/m vrijdag. Voor meer informatie of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op:

Telefoonnummer: 0625364377

E-mailadres: daniellejanmaat@janmaat-psychotherapie.nl

Kijk hier voor de routebeschrijving naar mijn praktijk.

Tarieven

 Tijdsduur per sessieKosten per persoon
Individueel45 minuten95 euro
2 personen60 minuten70 euro
3 personen90 minuten65 euro